Contacte:
Apartat de correus, 114
08349 Cabrera de Mar
Tel. 672 673 760
correu@galerada.cat

    

publicacions

publicacions

traduccions

serveis editorials


Distribuïdora:
NUS DE LLIBRESAntoni Besses

(Barcelona 1945) és pianista, compositor, director d’orquestra i pedagog. Estudià al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, amb Joan Gibert i Camins, Joaquim Zamacois i Joan Massià. A París, treballà amb Pierre Sancan i Olivier Messiaen i, a Anvers, amb Frederic Gevers. També ha col·laborat i ha rebut consells de Guido Agosti, Alicia de Larrocha, Vlado Perlemuter, Alberto Ginastera, sense oblidar el nostre insigne compositor Frederic Mompou. Ha actuat a les més destacades sales d’Europa i d’arreu del món. Actualment és membre del Grup Expressionista juntament amb Iwona Burzyñska (violí), Lito Iglesias (violoncel) i Larry Passin (clarinet).

Amb una recerca aprofundida sobre l’obra de Bach, ha marcat amb el seu estudi i visió personal obres tan cabdals com El clavecí ben trempat (integral) i les Variacions Goldberg, obra que ha tocat més de quaranta vegades en públic i de la qual és considerat un dels millors intèrprets, ara enregistrada en cd per Edicions Moraleda. Cal destacar també uns altres enregistraments remarcables: Blancafort (integral), Falla (integral), Mompou (integral), Brahms, Franck, Granados, Schubert, Turina i Villalobos, a més d’obres pròpies.

Catedràtic al Conservatori de Barcelona des de fa molts anys, ha estat professor a l’ESMUC durant sis anys, amb una intensa activitat docent que el porta a impartir nombroses masterclasses i conferències: Madrid (Conservatori Superior), Varsòvia (Acadèmia Chopin), Québec (Facultat de Música), Kuhmo (Festival Internacional de Música).

Obres publicades per Galerada

Deu menús per a un concert. La cuina de la música, 2008. Col·lecció Grans cuiners
El vostre cistell  


Loading