Contacte:
Apartat de correus, 114
08349 Cabrera de Mar
Tel. 672 673 760
correu@galerada.cat

    

publicacions

publicacions

traduccions

serveis editorials


Distribuïdora:
NUS DE LLIBRES



David Heras i Fayos

(Sabadell, el Vallès Occidental, 1978). És cap de cuina de l’Hotel Balneari Vichy Catalán, de Caldes de Malavella (la Selva) d’ençà de l’any 2011. Es forma a l’Escola Joviat de Manresa (el Bages) i té una dilatada experiència com a cap de cuina en restaurants del Pallars Sobirà i del Vallès Occidental. Ha estat cap de partida de carns del restaurant La Alquería, a l’hotel Hacienda Benazuza El Bulli (Sanlúcar la Mayor, Andalusia), i cap de la partida creativa, segon cap de cuina i cap del departament d’I+D del restaurant La Sirena (Petret, el Vinalopó Mitjà).

Obres publicades per Galerada

La cuina dels cartells modernistes, 2013. Col·lecció Grans cuiners




El vostre cistell  


Loading