|
Joan Roca i Fontané
(Girona 1964) és el cuiner d’El Celler de Can Roca de Girona. S’ha format professionalment al restaurant familiar dels pares, Can Roca, i acadèmicament a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona.
D’ençà del 1986 dirigeix el seu restaurant, El Celler de Can Roca, al costat dels seus germans, Josep a la sala i Jordi a les postres.
Ha guanyat diversos premis, entre els quals destaquen: el Diploma Mèrit Turístic de la Generalitat de Catalunya, el premi estatal de gastronomia al millor cap de cuina atorgat per l’Academia Española de Gastronomía i el premi al millor cuiner de l’any atorgat per la guia Lo Mejor de la Gastronomía.
Té dues estrelles a la guia Michelin.
Obres publicades per Galerada
Deu menús per a un concert. La cuina de la música, 2008. Col•lecció Grans cuiners
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El vostre cistell
|
Loading
|
|