Contacte:
Apartat de correus, 114
08349 Cabrera de Mar
Tel. 672 673 760
correu@galerada.cat

    

publicacions

publicacions

traduccions

serveis editorials


Distribuïdora:
NUS DE LLIBRES



Joan Roca i Fontané

(Girona 1964) és el cuiner d’El Celler de Can Roca de Girona. S’ha format professionalment al restaurant familiar dels pares, Can Roca, i acadèmicament a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona.

D’ençà del 1986 dirigeix el seu restaurant, El Celler de Can Roca, al costat dels seus germans, Josep a la sala i Jordi a les postres.

Ha guanyat diversos premis, entre els quals destaquen: el Diploma Mèrit Turístic de la Generalitat de Catalunya, el premi estatal de gastronomia al millor cap de cuina atorgat per l’Academia Española de Gastronomía i el premi al millor cuiner de l’any atorgat per la guia Lo Mejor de la Gastronomía.

Té dues estrelles a la guia Michelin.

Obres publicades per Galerada

Deu menús per a un concert. La cuina de la música, 2008. Col•lecció Grans cuiners




El vostre cistell  


Loading