• L’oscultor de Laia Noguera i Clofent & Sota la llum de neó de Rubèn Zaragoza

Sota la llum de neó serveix a Rubèn Zaragoza per dir-hi la seva en aquesta Barcelona composta per barris amb entitat pròpia i que sovint no tenen res a veure els uns amb els altres. Es veu que ens arriba d’una d’aquestes realitats, amb un marc de referències socioculturals característiques d’una societat envestida pels mitjans de comunicació i el consumisme. Saber-hi trobar la veu n’és el mèrit.

Ben diferent és el to que fa servir Laia Noguera a L’oscultor. La netedat del vers esvaeix els pensaments emboirats del lector. El gust per la pinzellada, de traç segur i precís, ens acosta a un paisatge del Maresme que l’autora sembla voler salvar abans que no sigui engolit per l’urbanisme sense aturador de la gran ciutat. Són dos mons i un jurat migpartit.

Premi Amadeu Oller 2002, instituït per la Parròquia de Sant Medir a la memòria de mossèn Amadeu Oller.

PVP 10,00 €

ISBN: 84-932254-3-6
Primera edició: 2002

Laia Noguera i Clofent

Laia Noguera i Clofent aterrà a Calella (Alt Maresme) l’any de gràcia de 1983. Els seus grans amors són els Països Catalans, la llengua catalana i l’art, especialment la poesia i la música; per això, estudia filologia catalana i grapeja la guitarra, el sac de gemecs i la pandereta, i s’identifica amb la famosa frase que amollà el comte Arnau a Pompeu Fabra: «Estu no es Espana.»

Rubèn Zaragoza i Roig

(Barcelona 1982) estudia batllixerat de lletres pures amb ànima d’historiador. Ha guanyat diversos premis literaris a l’IES Narcís Monturiol, on estudia, i al Districte d’Horta-Guinardó (Barcelona). És un apassionat per la muntanya i l’escoltisme. Fins ara, i escriu des dels catorze anys, ha tractat en la seva poesia de l’amor urbà i la mundanitat dels barris de Barcelona, especialment Nou Barris.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

L’oscultor de Laia Noguera i Clofent & Sota la llum de neó de Rubèn Zaragoza

  • Product Code: Eixarms
  • Availability: In Stock
  • 10.00€

  • Ex Tax: 9.62€