• I si ens enfonsem? d'Irene Tarrés i Canimas

I si les conviccions s’enfonsen com un somni a les profunditats de la mar, i si el desig no abandona l’hàbitat solitari i la por naufraga més lluny de si mateixa..., quina excusa sura encara als límits de la imaginació?
L’eco dels esvorancs sembla nostàlgic dels túnels, talment com pàgines repetides de llibres que naixien per diferenciar-se. Però entre l’amor i la mort s’esquerda el temps i ens obliga a aturar-nos a l'estació — potser de pas, potser l’última — on les paraules donen forma a l’espai perifèric.

Premi Amadeu Oller 2005, instituït per la Parròquia de Sant Medir a la memòria de mossèn Amadeu Oller.

PVP 15,00 €
ISBN:84-934164-3-6
Primera edició: juny 2005

Irene Tarrés i Caminas

Nasqué a Girona el 1979 i cresqué a Sant Feliu de Pallerols, un petit poble de la Garrotxa. Des de terres volcàniques saltà cap a l’asfalt barceloní per estudiar psicologia, en què es llicencià el 2001. Un any abans, però, trepitjà per primera vegada Nicaragua, un país de contrastos en una terra de llacs i volcans. Aquesta experiència punyent li obriria nous mons, com el de la poesia, i nous camins, com el de la participació en els moviments socials.
Actualment treballa a l’associació Joves per la Igualtat i la Solidaritat de l’Hospitalet de Llobregat, cap on viatja cada dia pels subterranis metropolitans des de les muntanyes del Carmel.
Recentment ha obtingut el segon accèssit amb Els perfils emmudeixen a Managua al sisè premi de poesia per a joves escriptors Joan Duch de Juneda. I si en enfonsem? és el seu primer llibre editat.


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

I si ens enfonsem? d'Irene Tarrés i Canimas

  • Product Code: Eixarms
  • Availability: In Stock
  • 15.00€

  • Ex Tax: 14.42€