• Els silencis de Maria de Carles Cortés

Els silencis de Maria va aparèixer per primera vegada l’any 2008 a València (Edicions Brosquil) i ha tingut molta difusió com a lectura per instituts d’ensenyament secundari del País Valencià i de les Illes Balears. Aquesta edició està completament exhaurida. Ara es publica a Galerada completament revisada i sense els errors de la primera edició, a petició d’alguns instituts de València i de Palma. El llibre anirà acompanyat d’una guia didàctica.
Trama: L’Hèctor és tancat al presidi de Fontcalent (a prop d’Alacant) per l’assassinat de la seva dona. La Laura és una jove misteriosa que el visita cada dimecres. En principi, sembla que el vulgui fer adonar de la gravetat d’aquest acte de violència domèstica i assistir-lo psicològicament. De mica en mica, però, hi intervindran més factors i descobrirem que el propòsit de la noia és ben diferent.

PVP 14,00 €
ISBN: 978-84-96786-60-8
246 pàgines
Relligat: rústica amb ales
Format: 21 × 13,5 cm
Primera edició: abril 2014

Carles Cortès i Orts

Nasqué a Alcoi (l’Alcoià) 1968, és doctor en filologia catalana, on és professor titular de literatura catalana contemporània. Actualment, és vicerector de cultura, esports i política lingüística de la Universitat d’Alacant. Ha publicat diverses novel·les: Veu de dona (2001), Marta dibuixa ponts (2003), Els silencis de Maria (2008) i Sara, la dona sense atributs (2010). També és autor dels relats fantàstics La clau que obria tots els panys (2015) i El retorn dels llops marins (2016). És autor de diverses peces teatrals, com Veu de dona, Silencis, La dona sense atributs, Fets de rei i La joia. Ha dut a terme també diverses antologies sobre escriptores catalanes contemporànies i monografies sobre pintura i literatura.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

Els silencis de Maria de Carles Cortés

  • Product Code: Narrativa
  • Availability: In Stock
  • 14.00€

  • Ex Tax: 13.46€