• Assaigs de vida devota d'Alexandre Galí

El pintor El Greco, el personatge de Shakespeare Hamlet, el compositor J.S. Bach, el filòsof Sòcrates i el científic i teòleg Pascal serveixen a Alexandre Galí per a enllaçar pensaments entorn de la condició humana, que va anar escrivint al llarg de la seva vida i que van restar inèdits. Aquesta meravella d’assaigs han estat editats per la investigadora Marta Lorente i el degà de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona Josep Monserrat. Són uns escrits que complementen de ple l’obra pedagògica de Galí.


PVP 18,00 €
ISBN: 978-84-96786-95-0
216 pàgines
Relligat: en rústica amb ales
21 × 13,5 cm
Primera edició: novembre 2019


Alexandre Galí


Alexandre Galí i Coll (Camprodon 1886 - Barcelona 1969) fou un gran pedagog. Mestre i mestre de mestres, pedagog, director d'escola, assagista i historiador, va tenir un paper cabdal tant en l'obra de la Mancomunitat de Prat de la Riba com, més tard, en el govern de la Generalitat, i és reconegut com una de les persones que més ha contribuït, amb altres, a la renovació de l'ensenyament a Catalunya.
No cal dir que molts dels mestres de l'escola activa iniciada els anys cinquanta per les escoles Talitha, Costa i Llobera, Santa Anna, Sant Gregori o Andersen de Barcelona van ser formats per Alexandre Galí.


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

Assaigs de vida devota d'Alexandre Galí

  • Product Code: Assaig
  • Availability: In Stock
  • 18.00€

  • Ex Tax: 17.31€