• La captivitat inadvertida de Jordi Sales

Proemi de Salvador Giner

Què tenen en comú el retrat de Felip V de cap per avall al Museu de l’Almodí de Xàtiva, l’escut de la façana del Parlament de Catalunya, el convent del Roser, la Seu Vella i el quarter del Gardeny de Lleida, i el canó de Felanitx? Tots ells són senyals que serveixen a Jordi Sales per a estructurar el llibre La captivitat inadvertida, escrit en un moment molt transcendent de la nostra història, en què cal que ens aturem i detectem els comportaments i les actituds.

PVP 18,00 €
ISBN: 978-84-96786-57-8
208 pàgines
Relligat: en rústica amb solapa
21 × 13,5 cm
Primera edició: febrer 2014

Jordi Sales

Jordi Sales i Coderch (Barcelona, 1943) és doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona - amb una tesi doctoral centrada en la fenomenologia de Husserl - i professor del Departament de Filosofia Teorètica i Pràctica d’aquesta mateixa universitat. Ha estat degà de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona.

Ha estat promotor de diverses iniciatives nacionals a l’entorn de l’estudi i el debat del pensament i de la formació, com ara el Grup d’Estudis Nacionalistes, els Col·loquis de Vic, l’editorial Barcelonesa d’Edicions i la Fundació Relleu. Ha publicat estudis sobre Descartes, Heidegger, Leo Strauss, Plató i diverses figures del pensament català. Ha exposat la seva doctrina de la racionalitat humana en el llibre Coneixement i situació (1990). Cal destacar també els seus dos volums d’Estudis sobre el pensament platònic (1992 i 1998).

Ha estat coeditor de l’Anuari de la Societat Catalana de Filosofia i president de la Societat Catalana de Filosofia (Institut d’Estudis Catalans) des del 1989 al 2001. Ha estat president de la Universitat Catalana d’Estiu del 2009 al 2013.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

La captivitat inadvertida de Jordi Sales

  • Product Code: Assaig
  • Availability: In Stock
  • 18.00€

  • Ex Tax: 17.31€