• Ripoll. Una visió contemporània

Amb Ripoll, una visió contemporània, Raimon Maideu (autor dels textos) i Oriol Molas (autor de les fotografies) omplen un buit editorial. Tenim altres llibres més monogràfics, però ens calia tenir-ne un de referència que mostrés com aquesta vila és un bon lloc per a viure, un poble obert als corrents nous i tecnològics i, a més, un indret on podem trobar tant els avantatges d'una societat urbana com els entorns idíl·lics d'un paisatge situat entre muntanyes i rius. Es tracta també d'una visió fotogràfica que ens mostra Ripoll des d'un angle completament diferent al que estàvem acostumats.

El lector hi trobarà representats tots els àmbits de la vila de Ripoll, però sota una perspectiva nova, sota la mirada de l'artista, la mirada que retrata aquell instant fugaç i efímer d'un turista que passa per davant la portalada del monestir sense adonar-se que ha estat captat per l'interès d'un fotògraf poc convencional; aquestes fotografies, que immortalitzen simples moments de la vida quotidiana, permeten encabir en una imatge el batec i el tarannà d'un poble.

En conjunt, el llibre ens mostra les múltiples facetes de Ripoll: els monuments, els carrers i les places; els paisatges i la gent; les festes, les fires i els actes culturals; el paper que hi té la indústria quotidianament, i moltes d'altres.


PVP 45,00 €

ISBN: 978-84-934164-8-5
Primera edició: 2006

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

Ripoll. Una visió contemporània

  • Product Code: Art i arquitectura
  • Availability: In Stock
  • 45.00€

  • Ex Tax: 43.27€