• De l’ésser humà i la natura. Reflexions d’un agnòstic de Jordi Vila-Abadal

Fins a quin punt l’home pot entendre, pot racionalitzar, la natura? Arriba a ser tan difícil de fer-ho, que molta gent acaba divinitzant aquesta mateixa natura que no podem aconseguir comprendre.
Aquest llibre és un intent de tractar qüestions d’avui ben vives, que giren entorn de la natura i l’ésser humà, des d’una perspectiva absolutament agnòstica, lliure i, de vegades, polèmica.


PVP 18,00 €

ISBN: 978-84-124880-1-2
228 pàgines
Relligat: rústica amb ales
Format: 21 × 13, cm
Primera edició: maig 2022

Jordi Vila-Abadal


Jordi Vila-Abadal i Vilaplana (Barcelona 1926) va ser monjo de Montserrat i Sant Miquel de Cuixà (al Conflent). Al cap de 22 anys de vida monàstica, es secularitzà. És llicenciat en medicina i cirurgia, especialista de medicina interna i psiquiatria, i ha treballat a la Clínica Mental de Santa Coloma de Gramenet. El 1979 fundà el primer centre de l’estat per a toxicomanies no alcohòliques i el 1981, l’Associació d’Ajuda al Toxicòman.
Participà en el moviment universitari contra el règim franquista i en l’Assemblea de Catalunya i fou fundador de la Comissió per al Retorn del President Tarradellas. Entre els anys 1975 i 1977 s’exilià per raons polítiques. Ha estat president del Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacions (CIEMEN) i el 2000 fundà la Xarxa d’Entitats Cíviques i Culturals dels Països Catalans. Ha estat cofundador i president el 2006 de la Plataforma pel Dret a Decidir (PDD).

De l’ésser humà i la natura. Reflexions d’un agnòstic de Jordi Vila-Abadal

  • Product Code: Assaig
  • Availability: In Stock
  • 18.00€

  • Ex Tax: 17.31€