• Catalunya. Assaig de Salvador Giner

Catalunya. Assaig és una reflexió, assagística, del gran sociòleg Salvador Giner. És una introducció a la història de Catalunya, sempre amb una perspectiva pròpia de l’autor, que és el que hi confereix interès. Alhora, com a director i responsable del més gran projecte estadístic i sociològic català La societat catalana (1999) i d’altres posteriors, Giner dóna unes dades socioeconòmiques i d’usos culturals que altres llibres del mercat no poden aportar. La prosa és molt elegant i l’anàlisi dels darrers seixanta anys és tota una aportació personal.
En la situació històrica actual, Giner es planteja molts interrogants i aposta per una reflexió serena, lluny dels extremismes. Els primers interrogants són: què és Catalunya i què (i qui) som els catalans.


PVP 18,00 €
ISBN: 978-84-96786-65-3
220 pàgines
Relligat: en rústica amb ales
21 × 13,5 cm
Primera edició: desembre 2014


Salvador Giner


Salvador Giner i de San Julián (Sarrià, Barcelona, 1934) és el sociòleg de més prestigi internacional. És catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona, on dirigí el Departament de Sociologia, i Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya. És llicenciat en sociologia i doctor en teoria social per la Universitat de Xicago (EUA). Ha estat professor en diverses universitats angleses, com ara Reading, Lancaster i Brunel West London, i professor visitant convidat per les de Roma, Mèxic, Buenos Aires i Rosario, London School of Economics, Puerto Rico, Caracas i Costa Rica. Ha estat president de l’Institut d’Estudis Catalans (2006-2013).


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Catalunya. Assaig de Salvador Giner

  • Product Code: Assaig
  • Availability: In Stock
  • 18.00€

  • Ex Tax: 17.31€